Χορταστική ισοπαλία

Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3.

Σε μια αναμέτρηση που είχε τρία πολύ όμορφα γκολ, πάθος από τις δύο πλευρές και διακύμανση που κρατούσε ζωντανό το ενδιαφέρον, Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ συνέβαλλαν σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της φετινής Football League. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε τρεις φορές στο ματς, αλλά η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να φέρει το σκορ στα ίσια και να πάρει τελικά την ισοπαλία στην Ριζούπολη. Ο Τζιώρας (24') άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, ο Κρισάντους απάντησε (37') και λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Ανγκούλο (45') έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Στο 77ο λεπτό ο Κρισάντους αποκατέστησε προσωρινά την ισορροπία για να έρθει ένα εκπληκτικό γκολ από 40 μέτρα του Σουάνη για το 3-2. Ο επιθετικός του Απόλλωνα είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και πέρασε την μπάλα από πάνω του, σε μια φάση που έφερε και ένα ελαφρύ επεισόδιο του Παναγιώτη Λαγού με ανθρώπους του πάγκου της ΑΕΚ.

Ο Μπαρμπόσα με σουτ έξω από την περιοχή έκλεισε τον χορό των γκολ στο 89ο λεπτό. Ο Απόλλων Σμύρνης τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής ζήτησε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την πήρε από τον διαιτητή...

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Λαγός (78' Σουάνης), Φαρινόλα, Ανγκούλο (70' Ηρακλής), Βάντερσον, Τζιώρας (87' Καραδέμητρος).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Ρόβας, Πεταυράκης (63' Σοϊλέδης), Κολοβέτσιος (81' Κορδέρο), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου (68' Ντούνης), Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep