Σόου Πίντο στο Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο Αλκαζάρ με πρωταγωνιστή τον Ντα Σίλβα Πίντο.

Οι Βυσσινί κατέκτησαν άνετο τρίποντο χάρη στα δύο τέρματα του Πίντο (37-40’) και ένα του Σαρακατσάνου (81’). Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες λόγω αποβολών του Πινδώνη και του Θέου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο, η ΑΕΛ ήταν αυτή που λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ανέβασε απόδοση και «χτύπησε» με τον Ντα Σίλβα Πίντο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Βυσσινί σημείωσε μέσα σε τρία λεπτά δύο προσωπικά τέρματα στο 37’ και 40’ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η ΑΕΛ είχε και οριζόντιο δοκάρι με την κεφαλιά του Μπόγιοβιτς στο 45’.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την κατοχή, χωρίς εν τούτοις να σημειώσει κάποια αξιόλογη φάση. Απεναντίας, η ΑΕΛ διεύρυνε τον δείκτη του σκορ με τον Σαρακατσάνο στο 81’. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο 94’, οι Πινδώνης (ΑΕΛ) και Θέος (Ολυμπιακός Βόλου) αντίκρισαν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω αψιμαχίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης (62’ Μελισσάς), Πινδώνης, Ελιομάρ, Πίντο (77’ Μουλόπουλος), Σέρτζιο, Μπόγιοβιτς (87’ Παμλίδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι,  Μπουτζίκος, Καρράς, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης (46’ Κυζιρίδης), Τριανταφυλλάκος, Θέος, Διαμαντόπουλος, Μπιτάνγκ (65’ Σκοπελίτης), Νικολιάς.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Τσολάκης (Αθηνών)           

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep