Την έβαλε σε μπελάδες

Ο Ηρακλής Ψαχνών έφυγε νικητής (1-0) από την έδρα της Ερμιονίδας και περιέπλεξε την κατάσταση στον νότο.

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε την Τετάρτη (03/06) στο Κρανίδι. Ο Ηρακλής Ψαχνών δοκιμάστηκε στην έδρα της Ερμιονίδας, η οποία ήθελε το τρίποντο για να «καθαρίσει» την υπόθεση - παραμονή. Ωστόσο, με γκολ του Μπαλαράμπε στο 62' επικράτησε 1-0 και περιέπλεξε την κατάσταση στον 1ο όμιλο των πλέι άουτ. Μάλιστα, η ομάδα της Εύβοιας έχασε στις καθυστερήσεις ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό η Ερμιονίδα μπαίνει στην... πρίζα και καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο Αίγιο και, φυσικά, να νικήσει την Επισκοπή εντός για να μην εξαρτάται από τους υπόλοιπους. Όσο για τον Ηρακλή Ψαχνών; Ελπίζει σε ένα θαύμα. Να κάνει, δηλαδή, δύο νίκες απέναντι σε Παναιγιάλειο και Καλλιθέα και την επόμενη αγωνιστική να αναδειχτούν ισόπαλοι στο Αίγιο η τοπική ομάδα με την Ερμιονίδα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Λυμπερόπουλος, Κολόκας, Μηλιώτης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Κιοσές, Συμελίδης (46' Στάικος), Τσακόν (74' Ταπέ), Όμο, Δωματάς (62' Παπανικολάου), Παβίσεβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝ. (Τίμος Καβακάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Τσιμότζι, Νικολίτσης (56' Ενρίκο), Μάκο, Ίβκοβιτς (30' Γουόρντεν), Πουλάκος (62' Μπαλαράμπε), Πολίτης.

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep