Σουπερλιγκάτος Ηρακλής!

Γλυκιά ισοπαλία (1-1) για τον Ηρακλή κόντρα στην Παναχαϊκή, που επέστρεψε στη Super League.

Ο Γηραιός δεν κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από το δημοτικό στάδιο της Κορίνθου, ωστόσο το... ζητούμενο, ο βαθμός της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στην Παναχαϊκή, του έφθανε, και έτσι πανηγύρισε και μαθηματικά την επιστροφή του στη Super League έπειτα από τέσσερα χρόνια. Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Σκόρερ ο Λουκίνας για τον Ηρακλή στο 7’ και ο Αναστασόπουλος για την Παναχαϊκή στο 28’. Με δέκα παίκτες αγωνιζόταν η ομάδα του Δημήτρη Σπανού από το 66' λόγω αποβολής του Ασίγκμπα.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο ματς, σημείωσε ένα γρήγορο γκολ με τον Λουκίνα στο 7’, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Η Παναχαϊκή ισορρόπησε το παιχνίδι και ισοφάρισε με τον Αναστασόπουλο στο 28’, έπειτα από λάθος του Ζιαμπάρη. Οι Κυανόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει και πάλι προβάδισμα, όταν στο 42’ ο Κυριακίδης έπιασε το πλασέ, όμως πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, ο Μασούρας έδιωξε με προβολή .

Στο δεύτερο μέρος, δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση, πέραν δύο περιπτώσεων: Του 53’ όταν στο γύρισμα του Μπουκουβάλα, ο Ασίγκμπα επιχείρησε να διώξει, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Και του 77’, όταν ο Πασάς βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, όμως την τελευταία στιγμή ο Άλλα έκοψε με τάκλιν. Να σημειωθεί ότι ο Ασίγκμπα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 66'.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης (56’ Χαρτσιάς), Αναστασόπουλος, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης (83' Κορέτα), Χοτσάλι (70’ Άλμπι), Τρίγκας, Μπουντόπουλος.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Βαλεριάνος, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (71’ Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης (90' Ρουγκάλας), Πασάς (83’ Κάσσος), Λουκίνας.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Βερρής (Λέσβου)       

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 23:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep