Νίκη τρίτης θέσης για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης λύγισε την ΑΕΛ με 3-1 και είναι το φαβορί για την τρίτη θέση.

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε για δεύτερη φορά την ΑΕΛ στα πλέι οφ με 3-1 και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης αποκτώντας προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τους Θεσσαλούς, οι οποίοι παραμένουν τέταρτοι. Δίκαιη η επικράτηση της αθηναϊκής ομάδας, που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος της συνάντησης. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από την αρχή, ενώ στο 6' ο Φαρινόλα σούταρε στο δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα, όμως, ο Απόλλων είχε την τύχη με το μέρος του όταν μετά από κόρνερ ο Ψιάνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Τζιώρα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ΑΕΛ ανέλαβε, στη συνέχεια, την πρωτοβουλία αλλά χωρίς να φανεί ιδιαίτερα απειλητική. Αντίθετα, σε μία ακόμη «στημένη» φάση, στο 40', ο Απόλλων σκόραρε ξανά με τον Γεωργίου. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η Λάρισα είχε απάντηση καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πίντο μείωσε και έδωσε ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στην επανάληψη, ο Απόλλων σκόραρε στο 60' με τον Φαρινόλα και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Η Λάρισα διατήρησε «φλύαρη» πρωτοβουλία στη συνέχεια, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» που έπαιξε με αντεπιθέσεις, ήταν πολύ επικίνδυνη και είχε ευκαιρίες για να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ, τις οποίες πάντως δεν αξιοποίησε.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιάνος, Λαγός (90' Χατζής), Φαρινόλα, Βάντερσον (83' Καραδέμητρος), Ανγκούλο (58' Σουάνης), Τζιώρας.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ (75' Γιάντσης), Σέρτζιο (70' Πινδώνης), Πίντο (57' Λύρας), Μπόγιοβιτς.

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep