Το ματς της ντροπής...

Επεισόδια και διακοπή στην ισοπαλία (1-1) της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ.

Για ματς - γιορτή απέναντι στην ΑΕΚ έκανε λόγο ο Αλέξης και ο Δήμαρχος Κορίνθου, Αλέξανδρος Πνευματικός, όμως ο πρώτος φρόντισε για να τιναχτεί στον αέρα και να έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών πιάστηκε στα χέρια με Αστυνομικό στο 80', με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση. Έγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία για να απομακρυνθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι επιχείρησαν να φτάσουν στο σημείο που βρισκόταν ο Κούγιας και έπειτα από 10 λεπτά η κατάσταση ηρέμησε και το ματς ολοκληρώθηκε στο 111'...

Η ΑΕΚ, πάντως, δεν ήταν καθόλου καλή στο ξεκίνημα με τον Μπουντόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 6' με εκτέλεση φάουλ. Όσο περνούσε η ώρα η Ένωση ανέβαζε απόδοση και τελικά ο Κρισάντους με κεφαλιά στο 68' διαμόρφωσε το 1-1. Μέχρι τότε, βέβαια, παίχτηκε ματς, αφού λίγο αργότερα το βλέμμα στράφηκε στην εξέδρα και στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ διατηρήθηκε 4 πόντους πάνω από τον Ηρακλή και είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Ασίγκμπα, Κάργας, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Χοτζάλι (74' Χούσα), Μπουντόπουλος (63' Γκαντιάγκα), Μαρουκάκης (83' Κυβελίδης).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Σοϊλέδης, Σαρρής, Σβάρνας (73' Λαμπρόπουλος), Φαγιέ (46' Αραβίδης), Ανάκογλου, Γροντής, Ζόριτς (70' Κορδέρο), Ντακόλ, Κρισάντους.

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep