Μία... ανάσα από τη Σούπερ Λίγκα!

Ο Ηρακλής νίκησε, για τέταρτη φορά φέτος, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Μία... ανάσα από τη Σούπερ Λίγκα βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο, επιβλήθηκε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που έφτασε δίκαια στην επικράτηση απέναντι στους μαχητικούς «ερυθρόλευκους», χρειάζεται έναν πόντο ακόμη για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την άνοδο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο «γηραιός» κέρδισε και τα τέσσερα φετινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου, με 1-0. Ο Ηρακλής έχοντας την ενθουσιώδη συμπαράσταση του κόσμου του, μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4' απέκτησε προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Λουκίνα. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον απόλυτο έλεγχο της συνάντησης περιορίζοντας σε καθαρά παθητικό ρόλο την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, η οποία δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να αναπτυχθεί.

Ο Λουκίνας, που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του «γηραιού», λίγο έλειψε να σκοράρει και στο 24' όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη, ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε και ο Ολυμπιακός φάνηκε κάπως αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ηρακλή που διαχειρίστηκε σωστά το πριβάδισμα του και το διατήρησε, σχετικά εύκολα, μέχρι τέλους.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (91' Ρουγκάλας), Κυριακίδης (69' Τσιλιανίδης), Ρομάνο (80' Σιατραβάνης), Λουκίνας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσης, Μαργαρίτης, Καρράς (80' Κεσίδης), Ζέρης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης (87' Ντινόπουλος), Τριανταφυλλάκος, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (55' Νικολιάς), Θέος.

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep