Επεισοδιακή νίκη ανάσας

Η Ζάκυνθος νίκησε 1-0 τον Αιγινιακό, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές και οκτάλεπτη διακοπή.

Οι νησιώτες πέτυχαν την πρώτη τους αγωνιστική νίκη στα play out (έχουν πετύχει μία στα χαρτιά κόντρα στον Πιερικό), επικρατώντας εντός έδρας 1-0 του Αιγινιακού, ο οποίος έπαιζε με εννέα παίκτες από το 50’. Αποβλήθηκαν οι Φαμπίνιο (45’) και Πολύζος (50’). Από την άλλη, η Ζάκυνθος αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 45’ λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο σκόρερ της αναμέτρησης, Σπύρος Αποστόλου. Πήρε βαθμολογική ανάσα παραμονής, φθάνοντας τους 14 βαθμούς, όπου συγκατοικεί με τον Τύρναβο στη 2η θέση.

Η ομάδα του Ντάνι Ακίνο πήρε κεφάλι στο σκορ από το 9’ με σουτ του Αποστόλου. Οι νησιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα, απειλήθηκαν μόνο στο 45+6’ με το σουτ του Γιαζιτζόγλου να καταλήγει άουτ. Το πρώτο μέρος τελείωσε με ένταση. Λίγο πριν το φινάλε ο Αποστόλου έκανε δυνατό τάκλιν στον Φαμπίνιο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί σοβαρά. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες. Ο Αποστόλου δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ αποβλήθηκε και ο Φαμπίνιο για εξύβριση. Ακολούθησε οκτάλεπτη διακοπή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αιγινιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει . Έμεινε από το 50’ με εννέα παίκτες μετά από την αποβολή του Πολύζου για δυνατό μαρκάρισμα στον Οικονόμου. Η Ζάκυνθος κράτησε το υπέρ της σκορ, θα μπορούσε να το διευρύνει με τους Κρολ (51’, 76’), Οικονόμου (82’). Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη απείλησε με τον Καζάκη στο 70’ και τον Κυνηγόπουλο στο 86’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς (76’ Καμπούρης), Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου, Αποστόλου, Βαρέλα (67’ Κυριακίδης), Λέκκας (68’ Πιτταράς), Κρολ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου (79’ Κυνηγόπουλος), Ροντρίγκο, Λιόλιος (55’ Ζούρκος), Φαμπίνιο, Ρίκκα, Πολύζος, Δεμηρτζόγλου, Μπονίγια, Γουέλκαμ (58’ Καζάκης).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Πειραιά), Δόσης (Αθηνών)             

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 14:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep