Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία με... παράπονα

Η Καλλιθέα πήρε τον πόντο (1-1) στο Κρανίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Γιαννουλάκη.

Το αήττητο εντός έδρας διατηρήθηκε για την Ερμιονίδα, όμως ικανοποιημένη από το 1-1 στο Κρανίδι μπορεί να αισθάνεται η Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10' με σουτ του Παβίσεβιτς, αλλά οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο και χάρη στην είσοδο του Τσίπρα πήραν μέτρα στο γήπεδο. Στο 52' ο τελευταίος σέντραρε, αλλά ο Αρναρέλης με κεφαλιά αστόχησε και στο 71' ο Τσώνης με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Γιαννουλάκη (Χανίων). Σημειώνεται ότι η εστία της Ερμιονίδας παραβιάστηκε για πρώτη φορά εντός έδρας στη Football League, ενώ η αθηναϊκή ομάδα πήρε τον πρώτο της πόντο εκτός τη φετινή σεζόν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Ιασωνίδης, Κολόκας, Σαμαράς, Κιοσές, Ταπέ (78' Σχοινάς), Συμελίδης (58' Στάικος), Παβίσεβιτς, Όμο, Βλαχόπουλος (63' λ.τρ. Παπανικολάου).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Μπριλάκης (69' Κατσικογιάννης), Μιχαλόπουλος, Μπέλης (46' Τσίπρας), Μασάδο (86' Αριανούτσος), Αρναρέλης, Ρουσάκης.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Σπανός (Αχαΐας), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

Last modified onΚυριακή, 21 Δεκέμβριος 2014 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep