Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έσπασε το… ρόδι

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη (2-0) και πρώτη εκτός έδρας σημείωσε ο Απόλλων 1926, αυτή τη φορά κόντρα στη Ζάκυνθο.

Μετά την εντός έδρας επικράτηση του Απόλλωνα επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, ήρθε και το «παρθενικό» διπλό. Νίκη με καθαρό σκορ, 2-0 επί της Ζακύνθου, που υπέπεσε στην τρίτη σερί ήττα της. Να σημειωθεί ότι οι νησιώτες διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Στο 34’ για ανατροπή του Παπαδημητρίου από τον Δήμου και στο 48’ για χέρι του Παπαστεριανού.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος. Η Ζάκυνθος παρουσιάστηκε κακή, απεναντίας ο Απόλλων έδειξε τις διαθέσεις του από το 2’, όταν ο Ευσταθίου επιχείρησε τη σέντρα σουτ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι νησιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο 45+1’, ο Καπετάνος εκτέλεσε το φάουλ και ο Δήμου με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Επιθετικά μπήκε η Ζάκυνθος στο δεύτερο 45άλεπτο. Απείλησε με τους Ευθυμιάδη (50’), Βαρέλα (56’), χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Μάλιστα, στο 89’ έχασαν τετ α τετ με τον Αναστασίου, ο οποίος ωστόσο «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, πετυχαίνοντας με σουτ το 2-0.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα, Κριτσμάρεβιτς, Αποστόλου (46' Λέκκας), Φωτιάς (73' Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου (56' Κρολ).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος (16' Δήμου), Παπαστεριανός, Ακασού (65' Νατσιόπουλος), Μπιτσάκος, Καπετάνος, Καράμπελας (71' Τσούτσης), Ευσταθίου, Αναστασίου.

Διαιτητής: Μήτση (Πειραιά)

Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας), Νάρης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 21 Δεκέμβριος 2014 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep