Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή στις νίκες

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε στις νίκες (1-0) κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Στοπ στο σερί των τριών ηττών έβαλε η Καρδίτσα, που επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα. Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει τον δείκτη του σκορ, ωστόσο είχαν μπροστά τους έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Βοσνιάδη.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν ανώτερη και δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ. Είχε δοκάρι στο 34’ σε κεφαλιά του Τζέκου, ενώ έχασε σωρεία ευκαιριών στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου με πρωταγωνιστές τους Γκουγκούδη (40’, 43’), Μπιτέλη (41’) και Τζέκο (44’). Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν δέχθηκε γκολ χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του Βοσνιάδη.

Η Καρδίτσα μπήκε επιθετικά και μετουσίωσε την ανωτερότητά της σε γκολ στο 52’. Ό, τι, λοιπόν, δεν κατάφερε ο Τζέκος στο πρώτο ημίχρονο, το έκανε στο δεύτερο. Σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σάββα σημειώνοντας το 1-0. Στο 90’ η Καρδίτσα έχασε ευκαιρία να κάνει το 2-0 με τον Βουτσιά να στέλνει την μπάλα άουτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Τζέκος (90+1' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης (86' Βουτσιάς), Μαυριάς (77' Μπουντούρης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης (81' Χατζηλιάδης), Καθάριος (70' Κρυστάλλης), Πέεφ (63' Βελλίνης), Μίλιτς.

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Νιώτη (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 21 Δεκέμβριος 2014 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep