Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σερί... Αναγέννησης

Η Αναγέννηση Καρδίτσας σημείωσε την δεύτερη διαδοχική νίκη της (1-0), πήρε βαθμολογική ανάσα και βύθισε ακόμη περισσότερο τον Εθνικό Σερρών.

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Εθνικό Σερρών δεν άφησε πολλά περιθώρια στο θέαμα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και οι «πορτοκαλί» έμοιαζαν να είναι ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα πίεσε περισσότερο, έκανε πιο εμφανή την παρουσία της στην περιοχή των φιλοξενούμενων και τελικά έφτασε στο γκολ στο 66ο λεπτό με το σουτ του Μπιτέλη έξω από την περιοχή που έμοιαζε αρκετό για να τελειώσει το ματς. Αυτό έγινε, αφού στη συνέχεια ο Εθνικός έψαξε την ισοφάριση, αλλά οι διάδρομοι ήταν κλειστοί και δεν κατάφερε να κάνει καμία ουσιαστική ευκαιρία.

Έτσι, οι Θεσσαλοί όχι μόνο πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά πήραν και τη ρεβάνς για τον πρόσφατο αποκλεισμό τους στο Κύπελλο από την ομάδα των Σερρών. Μάλιστα, απομακρύνθηκαν πέντε πόντους από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Υφαντής (73' Μαυρίας), Σάββας, Στάμος, Οικονόμου, Χατζηρίζος, Τζέκος, Νίκιτς, Μπιτέλης, Μπουντούρης (90' Παπαργυρίου), Βουτσιάς (59' Γκουγκούδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσιλούλης, Παναγιωτίδης (82' Ναστέφσκι), Νικολίτσας (64' Μερεσιώτης), Κουκόλης, Τσουβαλτσίδης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Μαρίνου, Σαββίδης (69' Πολύζος), Πλαβούκος.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Λαφαντζής (Πιερίας), Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep