Ισοφάρισε στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός Β'

Η Κηφισιά προηγήθηκε 0-2 του Παναθηναϊκού Β', ο οποίος έκανε το 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

Φιλικό με την Κηφισιά έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (11/9) στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός Β', παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στο 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8' με αριστερό σουτ του Τετέι, ενώ το 0-2 έγινε με τον Φερέιρα, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα των βορείων προαστίων ως δανεικός από τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 49' με εκτέλεση πέναλτι του Πάνκα και έκαναν το 2-2 στο 80' με τον Φρόκου, ο οποίος πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα του Κολοβούρη.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Μιχελής (60′ Κολοβούρης), Πριόνας (65′ Παπαγγελής), Σωτηράκος (66′ Εσλέρ), Μκριτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας (57′ Ντορίβα), Τζέλη (67′ Μιχόπουλος), Πρίτσας (50′ Τόλιος), Καραγκούνης (60′ Καλλέργης), Φερέιρα (46′ Γιαννιτσάνης), Τετέι (46′ Κρητικός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βονόρτας): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Μαρτίνης, Ρόμπι, Πάνκα, Σερπέζης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης Τσιριγώτης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαργκόνο, Σαρδέλης, Φρόκου, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Σταματάκης, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Αμπντελραχμάν.

Last modified onΣάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep