Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκρέμισμα κορυφής και σε Άλιμο

Ο Απόλλων επικράτησε 2-0 του Αλίμου που μέχρι τώρα ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στην κορυφή μαζί με την ΑΕΚ.

Για ακόμη μια φορά η ομάδα του Αλίμου αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος, ακόμη και για την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Ο Απόλλων δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε τυχερός αφού ο Ιωάννου εκτέλεσε στο 44ο λεπτό το πέναλτι που κέρδισε ο Άλιμος στο δοκάρι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Κάτι που συνηθίζει φέτος...

Ο Παναγιώτης Λαγός στο 50ό λεπτό δοκίμασε το πόδι του αρκετά έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Αλίμου έδιωξε την μπάλα, αλλά στην επαναφορά ο Πάολο Φαρινόλα έστειλε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα με σουτ. Δημιουργός και στο δεύτερο γκολ ήταν ο ίδιος που εκτέλεσε κόρνερ από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα πήγε στον Κυβελίδη στο δεύτερο δοκάρι και αυτός από κοντά την έστειλε στα δίχτυα στο 75ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις το σκορ θα μπορούσε να είχε γίνει 3-0, αλλά ο διαιτητής έδειξε επιθετικό φάουλ στον Κοτσώνη πριν στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, όμως επτά λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε «κεραυνό» του Δωροβίνη από 35 μέτρα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Λαγός, Νανία (46' Κυβελίδης), Φαρινόλα (68' Αλίπιο), Ανγκούλο, Βάντερσον (82' Ενρίκο).

ΑΛΙΜΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Κάρδαρης (62' Δωροβίνης), Βιγιαφάνε, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Μπονγκ (78' Μουρ), Παντελής, Καλαϊτζίδης (90' Σταύρου), Μπεριέξ, Σαγανάς, Ιωάννου.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σερεμέτης (Μεσσηνίας), Σαβόγλου (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep