Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σούπα» στον Εύοσμο

Αγροτικός Αστέρας και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 1-1 στον Εύοσμο.

Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα, μόλις στο 48’ με κεφαλιά του Κρυστάλλη, ωστόσο δεν συνδυάστηκε με νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 76’ με γκολ- πέναλτι του Κούτσι, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους φίλους βρέθηκαν στον Εύοσμο. Ανούσιο και μη ποιοτικό παιχνίδι, με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν.

Άνοστο και στείρο το πρώτο ημίχρονο στον Εύοσμο, με τις δύο ομάδες να επικεντρώνονται σε παιχνίδι κέντρου. Λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με μόλις δύο κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα από τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, στο 48’, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Κρυστάλλης με κεφαλιά. Ο Ολυμπιακός Βόλου αντέδρασε, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπιτάνγκ από τον Καραντασιάδη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κούτσι στο 76’ κάνοντας το 1-1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Bοσνιάδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (59' Χατζηλιάδης), Γεωργιάδης, Καπίας, Παλάσκας (81' Σαμουηλίδης), Σκλιοπίδης, Πέεφ, Κρυστάλλης (72' Βούγιοβιτς), Καρακατσάνης, Βελλίνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Κεσίδης (70' Θέος), Μακρυδημήτρης, Πινάρες, Μαρτίνες, Μέζα (60' Διαμαντόπουλος), Μπιτάνγκ (85' Χιντζίδης), Κούτσι.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep