Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και στο τέλος... νικά η ΑΕΚ

Απίστευτη ανατροπή της ΑΕΚ και νίκη (2-1) επί του Αχαρναϊκού σε ένα επεισοδιακό ματς.

Ένα απίστευτο ματς διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (02/11) στη Ριζούπολη. Ένα ματς που είχε διάρκεια περισσότερη των δύο ωρών λόγω της χρήσης χημικών που έκανε η Αστυνομία, αλλά και της εισόδου οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Βλέπετε, ο Αχαρναϊκός στο 26' προηγήθηκε των «κιτρινόμαυρων» με τον Γέσιτς στο 26' να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Ανέστη....

Μέχρι τις καθυστερήσεις όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Μενιδίου θα πανηγύριζε την πιο ιστορική της νίκη, αλλά η ΑΕΚ απάντησε με δύο γκολ! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντακόλ με κεφαλιά «κρέμασε» τον Παγούδη και στο 90'+6' ο Μπρέσεβιτς με νέα κεφαλιά χάρισε την πιο αγχώδη φετινή νίκη στην ΑΕΚ!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ανέστης, Μπακάκης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου (62' Ντακόλ), Πλατέλλας (55' Ζόριτς), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης (72' Καλογερόπουλος), Γέσιτς, Αθανασίου (52' Καλαμιώτης), Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας, Ιορδανίδης (70' Χριστόπουλος).

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πατσιόπουλος (Δωδ/νήσου), Πετρίδης (Χίου)

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 02:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep