Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κολλημένος με την ισοπαλία

Ο Άλιμος έκανε την τέταρτη ισοπαλία του (0-0), αυτή τη φορά με τον Παναιγιάλειο που ουσιαστικά δεν δημιούργησε φάση στο ματς.

Τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς έχει πλέον ο Άλιμος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Football League με τον καλύτερο τρόπο και έδειξε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Ο Παναιγιάλειος σε καμία στιγμή της αναμέτρησης στην Καισαριανή δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις, απείλησε ελάχιστα και έδειξε να μην έχει αυτοματισμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο που θα τον έβγαζαν από τη δύσκολη θέση και την καλή αμυντική λειτουργία των νεοφώτιστων.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων διατήρησαν την μπάλα στη κατοχή τους, έκαναν πολλά γεμίσματα, αλλά μόλις στο 69ο λεπτό μπορούν να που ότι έκαναν φάση που ήταν αξιόλογη, με τον Ουρτάδο να βγάζει την μπάλα στην περιοχή και τον Κατσικοκέρη να κάνει την προβολή που έσωσε ο τερματοφύλακας του Αλίμου. Από την πλευρά των γηπεδούχων υπήρξαν αρκετά παράπονα για την διαιτησία, αφού δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σταμογιάννο στο τέλος του πρώτου μέρους και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι σε χέρι του Τσατσαρή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΛΙΜΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Σαγανάς, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Παντελής, Κάρδαρης, Μου (79' Σιμάο), Δωροβίνης (71' Καραμέρης), Καλαϊτζίδης, Μπονγκ (87' Σταύρου).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Μπούνας, Τσατσαρής, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας (57' Μπουτζίκος), Σταμογιάννος (44' Νάστος), Ιωάννου, Ουρτάδο, Μίλιεβιτς (67' Κατσικοκέρης), Σκαρτσίλας.

Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου)

Βοηθοί: Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Σεφέρης (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep