Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διπλό κορυφής με Φατιόν

Η Λαμία πανηγύρισε διπλό κορυφής στις Σέρρες επικρατώντας 1-0 του Εθνικού, που έχασε πέναλτι.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παρέμενε αήττητη στο πρωτάθλημα και στην κορφή του βορείου ομίλου. Ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, είχε την υπεροχή και την ουσία, καθώς χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά με την εμπειρία της κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 που πέτυχε από το 39’ με σκόρερ τον Άντονι Φατιόν.

Οι Σερραίοι θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσα στο δεύτερο μέρος, όταν στο 54’ ο Πάλλας έχασε το πέναλτι που είχε «κερδίσει» ο Μαρίνου από τον Ζουλιώτη. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί χαμένο πέναλτι από τους Σερραίους μετά από αυτό με τον Φωκικό.

Ανώτερη η Λαμία στο πρώτο μέρος, όπου κατάφερε την υπεροχή της να μετουσιώσει σε τέρμα με «εκτελεστή» τον Άντονι Φατιόν. Στο 39’, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής σούταρε και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απειλήθηκαν ελάχιστα από τον Εθνικό Σερρών. Πολλές οι κίτρινες κάρτες, συνολικά επτά στο πρώτο ημίχρονο, από τον Σημαιάκη του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Στο δεύτερο μέρος, η Λαμία κράτησε το υπέρ της σκορ, κατάφερε να απειλήσει με τον Γιενγκά στο 76’ και 93’. Ο Εθνικός Σερρών προσπάθησε να αντιδράσει. Θα μπορούσε να είχε πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης στο 54’, όταν ο Πάλλας έχασε το πέναλτι που είχε «κερδίσει» ο Μαρίνου από τον Ζουλιώτη.

Φουλ της κίτρινης κάρτας στο ματς, καθώς ο Σημαιάκης έδειξε 12 κίτρινες!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος, Παναγιωτίδης, Κωφοκώτσιος (79' Κωνσταντινίδης), Τσιλούλης, Μερεσιώτης (46' Ναστέφσκι), Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Μαρίνου, Πολύζος (46' Πάλλας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς (75' Κωστόπουλος), Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Φατιόν, Χαϊκάλης (57' Νεόφυτος), Φράγκος (70' Γιενγκά), Γκούρμα.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Λάζαρης (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep