Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξύπνησε στο φινάλε ο Απόλλων

Τα τελευταία επτά λεπτά ήταν... όλα τα λεφτά στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να νικά 2-1 την Καλλιθέα.

Η Καλλιθέα δεν είχε σκοπό να παραδοθεί αμαχητί στη ρεβάνς του Σαββάτου (13/09) στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα μετά το 1-1 της Νέας Σμύρνης, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που υπερίσχυσαν στο πρώτο 45λεπτο και, μάλιστα, στο 30' θα μπορούσε να έχει προηγηθεί με τον Μπριλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέβασε ρυθμό και χάρη στη «χρυσή» αλλαγή, τον Ανγκούλο πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ισπανός μπήκε στο 78' και πέντε λεπτά μετά έπειτα από κλέψιμο του Βάντερσον βρήκε δίχτυα με πλασέ. Το τέρμα αυτό «έκοψε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας και στο 89' ο Γκονζάλες με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη ήταν να μειώσει με τον Πίκολο στο 90+5'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Γκονζάλες, Φαρινόλα (46' Βάντερσον), Νανία, Αλίπιο (46' Λαγός), Κυβελίδης (78' Ανγκούλο).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης (75' Βεζιρτζόγλου), Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης (63' Ρόχας), Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Πιτταράς (63' Σταματάκος).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γεωργίου, Κυριάκος, Βάντερσον, Λαγός - Πίκολο, Ρουσάκης, Μασάδο, Μιχαλόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ: Λαγός

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Μπετσόγλου (Κορινθίας)

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

90'+5' ΓΚΟΛ 2-1! Σουτ του Πίκολο εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Πίτκα.

90'+3' ΚΟΚΚΙΝΗ (δεύτερη κίτρινη) στον Λαγό. Με 10 ο Απόλλων.

89' ΓΚΟΛ 2-0! Ο Γκονζάλες με λόμπα νίκησε τον Λυμπερόπουλο και «καθάρισε» την υπόθεση - πρόκριση για τον Απόλλωνα! Προηγήθηκε προσπάθεια του Ανγκούλο που ανακόπηκε από αμυντικούς.

83' ΓΚΟΛ 1-0! Ο Βάντερσον πάσαρε στον Ανγκούλο και ο νεοεισελθών με πλασέ νίκησε τον Λυμπερόπουλο!

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

30' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα. Ο Μασάδο εκτελεί φάουλ, ο Μπριλάκης προσπαθεί να σκοράρει με προβολή, αλλά ο Πίτκας σωτήρια παραχωρεί κόρνερ.

1' Έναρξη του αγώνα.

Last modified onΣάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep