Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ισόπαλα τα αουτσάιντερ

Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε την ισοπαλία (1-1) στο Αιγίνιο, αφού βγήκε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε τον Αιγινιακό να πληρώσει την αδράνεια του. 

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη βόρεια Πιερία. Ο Αιγινιακός προσπάθησε αρκετά για να σπάσει την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών και το κατάφερε στο 40ό λεπτό με ένα σουτ του Μπελόν έξω από την περιοχή, το οποίο πέρασε κάτω από τα πόδια των αμυντικών για να καταλήξει στην γωνία του Αθανασόπουλου. Η ομάδα της Εύβοιας δεν άφησε διαδρόμους, οι κλασικές ευκαιρίες του Αιγινιακού ήταν λίγες παρότι είχε τον έλεγχο της μπάλας και τις τελικές προσπάθειες με σουτ από τα όρια της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν, ο Αιγινιακός έδειξε πως ήθελε απλά να κρατήσει το 1-0, να προσέξει την άμυνά του και να κάνει το απόλυτο στην αρχή των play off με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε άλλη γνώμη. Ο Θωμάς Γράφας άλλαξε το σχήμα και η είσοδος των Οχάντζα και Τσούτση δημιούργησαν προβλήματα στον Αιγινιακό. Τελικά στο 80ό λεπτό ο Τσούτσης έκανε προσπάθεια στην περιοχή, ο Λιόλιος του πήρε τα πόδια και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα και το ματς ολοκληρώθηκε στο 1-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Μπελόν, Μανζάνο (55' Πέντα), Φαμπίνιο, Γκέσιος (70' Ζούρκος), Κουτσοσπύρος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Χ. Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Γκμπαγκουιντί (69' Ντελέκος), Στάγιτς (51' Τσούτσης), Κρητικός, Σταματής (46' Οχάντζα).

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μαγιάνης, Ποντίκης (Άρτας)

Last modified onΠέμπτη, 17 Απρίλιος 2014 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep