Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κακός δαίμονας ο Φονέας!

 Παλικάρι ο Φωστήρας, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (1-0) στα πλέι οφ κόντρα στον πολύ κακό Ολυμπιακό Βόλου!

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Φωστήρας είχε υποχρεώσει σε ήττα (1-0) τον Ολυμπιακό Βόλου και έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στα μπαράζ. Η δεύτερη μεταξύ τους μάχη τη Μεγάλη Πέμπτη, είχε και πάλι τον Φονέα μεγάλο αουτσάιντερ. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» απέδειξαν το ακριβώς αντίθετο στον αγωνιστικό χώρο και υποχρέωσαν τους «ερυθρόλευκους» του Ντράγκαν Κοκότοβιτς στη δεύτερη διαδοχική ήττα στα πλέι οφ και τη δεύτερη σερί στον Ταύρο!

Χωρίς πόντο στη διαδικασία των μπαράζ ήταν ο Φονέας και παρότι στον πάγκο του δεν είχε τον Τζάκι Ματάισεν (βρίσκεται στο Βέλγιο) έβγαλε απίστευτο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αριθμητικό πλεονέκτημα που του χάρισε η ανόητη ενέργεια του Δεινόπαπα. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου τρία λεπτά μετά την είσοδό του, έσπρωξε τον Αχείμαστο και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Νωρίτερα, στο 29' ο Γκίνο είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι και στο 88' ο Σμυρλής κέρδισε τη μπάλα από τον Μελίσση, έβγαλε τη μπαλιά στον Σμυρλή, με τον δεύτερο να «σκοτώνει» τον Γκίτκο και να υπογράφει το πρώτο τρίποντο της ομάδας του Ταύρου στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Βόλου προβλημάτισε για μία ακόμα φορά και καλείται άμεσα να ξυπνήσει για να μην δει το τρένο να χάνεται...

Σε ό,τι αφορά στα στατιστικά του αγώνα, ο Φωστήρας είχε και την κατοχή (56%-44%), αλλά και περισσότερες τελικές προσπάθειες (10-8).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Μοσχονάς, Ρουγκάλας, Κακαράς, Αχείμαστος, Τασουλής, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης (81' Γ. Μπαστάνης), Τεγούσης (90'+1' Λεοντίου), Λύρας (59' Σεχολάρι), Σμυρλής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γκίτκος, Καρράς, Μελλίσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ (81' Πινδώνης), Μπρέσκα (74' Δεινόπαπας), Μόνχε, Ιωάννου, Γκούρμα.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Last modified onΠέμπτη, 17 Απρίλιος 2014 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep