Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τριάρα στο... φάντασμα του Ηρακλή

Ο ΑΟ Χανιά με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μαραγκουδάκη επικράτησε 3-0 του Ηρακλή, που είχε τραγικό πρώτο ημίχρονο.

Μόνο οι φανέλες θύμιζαν Ηρακλή το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στα Περιβόλια. Απέναντι στους ψυχωμένους, αλλά και τυχερούς Κρητικούς ο Γηραιός δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε 22 λεπτά και από το πρώτο μισάωρο βγήκε εκτός διεκδίκησης του θετικού αποτελέσματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος με το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του (13',16',35) οδήγησε τον ΑΟΧ στην πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου και αναπτέρωσε τις ελπίδες για την κατάληψη έστω της 3ης θέσης.

Ο Γηραιός εμφανίστηκε κουρασμένος από τις διαρκείς μετακινήσεις και έβλεπε τον ΑΟΧ να του... πηγαίνει ό,τι δοκίμαζε. Η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική και παρότι στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε, δεν κατάφερε να σημειώσει έστω το γκολ της τιμής. Το έργο των ποδοσφαιριστών του Γκιγέρμο Όγιος έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν ο Κοντέων αποβλήθηκε στο 68' και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Σημειώνεται ότι οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν το ματς με την κατοχή υπέρ τους (55%-45%), αλλά και με 9 τελικές έναντι 13 του ΑΟ Χανιά. Φυσικά, τίποτα δεν χάθηκε για τον Ηρακλή, που καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να εμφανιστεί βελτιωμένος με την επανέναρξη σε μία εβδομάδα. Ενδεικτική η κίνηση του Όγιος με την ολοκλήρωση του αγώνα, να χτυπήσει την πλάτη όλων των ποδοσφαιριστών του, δείχνοντάς τους ότι τους στηρίζει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (52' Καμπλιώνης), Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι (77' Γωνιωτάκης), Κοσταντίνοφ, Βασιλογιαννης (65' Ζντράβκοβιτς) , Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Σαββίδης (60' Σιατραβάνης), Παπαστεριανός (46' Κοντέων), Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Λίμα, Τσιλιανίδης (84' Σκόρτσα), Ζαχόρα, Ονουάτσι.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Σαββόγλου, Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

 

Last modified onΠέμπτη, 17 Απρίλιος 2014 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep