Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν την... πάτησε η Νίκη!

Η Νίκη Βόλου νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό, με γκολ του Μανουσάκη στο 31'.

Αυτή τη φορά η Νίκη Βόλου ήταν υποψιασμένη. Άνοιξε το σκορ στο 31' απέναντι στην Κέρκυρα και κατάφερε έως το τέλος να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα. Σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει με τον Αιγινιακό, που είχε προηγηθεί με 2-0 και έχασε με 3-2, οι «κυανόλευκοι» αυτή τη φορά ήταν πολύ προσεκτικοί στα μετόπισθεν και συνολικά στην ανασταλτική τους λειτουργία, περιόρισαν τα ατού των Επτανήσιων και κατέκτησαν το δεύτερο πολύ σημαντικό τρίποντο στα πλέι οφ, έπειτα από αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας.
Σκόρερ για το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη ο Δημοσθένης Μανουσάκης, ο οποίος με ωραίο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Βρονταρά, έπειτα από εξίσου καλή προσπάθεια του Άρη Σοϊλέδη από την αριστερή πτέρυγα. Ο τεχνικός της ομάδας του νησιού των Φαιάκων, Μιχάλης Γρηγορίου, επιχείρησε με τις αλλαγές να κάνει ακόμα πιο επιθετικό το σχήμα του και παρά την πολιορκία στα καρέ των γηπεδούχων, ο Αποστολίδης δεν νικήθηκε. Ήταν παρών όποτε χρειάστηκε και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Ακασού (51' Μπιτσάκος), Πινιέιρο, Μανουσάκης, Ισαάκ (77' Ρονκάτο), Ανιέτε, Τζιώρας (87' Γκότοβος).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμεζ, Σίκιμιτς, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Μπέριαν, Ζορμπάς (46' Κόντος), Κουτσόπουλος, Μαραγκός, Ραπτάκης (72' Καραδέμητρος), Σουάνης (58' Μπαλντοβαλίεφ).

Last modified onΠέμπτη, 17 Απρίλιος 2014 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep