Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη από... διαμάντι

Ενα κουβάρι οι παίκτες της Δράμας μετά το γκολ του Διαμαντόπουλου Ενα κουβάρι οι παίκτες της Δράμας μετά το γκολ του Διαμαντόπουλου

Με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου η Δράμα κέρδισε (2-0) τον Γάζωρο και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της.

Το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της έκανε η Δόξα Δράμας επικρατώντας 2-0 του Εθνικού Γαζώρου. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «μαυραετούς» ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που άνοιξε το σκορ στο 48' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και σφράγισε το τρίποντο στο 62' με παλικαρίσιο γκολ. Με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση από τη νίκη επί της Καβάλας, οι Δραμινοί πραγματοποίησαν θετική εμφάνιση και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι οι Σερραίοι δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο. Ξέφυγαν έτσι επτά ολόκληρους βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα εμπλακούν σε σενάρια υποβιβασμού. Στον αντίποδα ο Γάζωρος συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές μέσα στο 2014 με μοναδική νίκη αυτή επί της ουραγού Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Συνθέσεις:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιώργος Κουδούνης): Δαύκος, Κάσσος, Σμίλανιτς (86' Κυριακίδης), Στόικος, Ρούτσης, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος, Μοσχάκης, Περπερίδης (70' Μπέκα), Στεργιανός, Νατσούρας (46' Θεοδωρέλης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Παπαθανασίου, Κωφοκώτσιος (58' Παπαβασιλείου), Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Καράμπελας, Μπαργκά, Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς (64' Μεταλλίδης), Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι (77' Νατσιόπουλος).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep