Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κατέβηκε προς τον... Πάτο

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-1 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο και τώρα η ομάδα της Κρήτης θέλει μια νίκη στα τρια ματς που μένουν για να μην κινδυνεύσει.

Το ματς που έγινε σε πολύ δύσκολες συνθήκες ήταν επόμενο πως θα κριθεί στην δύναμη και κυρίως στην μια φάση που θα μπορούσε να το κρίνει και έτσι έγινε. Η Επισκοπή έκανε τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, πάλεψε για να φτάσει στο γκολ, αλλά αυτό ήρθε σε μια αντεπίθεση της Παναχαϊκής και το μακρινό σουτ του Πάτο που κατέληξε στην γωνία του τερματοφύλακα της Επισκοπής στο 54ο λεπτό.

Η ομάδα του Ρεθύμνου αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ αύξησε την πίεσή της, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά τελικά δέχθηκε το δεύτερο γκολ πάλι σε αντεπίθεση από τον Πάτο, ο οποίος ενώ έψαχνε συμπαίκτη του να γυρίσει την μπάλα, έκανε σουτ τελικά στην κλειστή γωνία και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους Πατρινούς στο 74ο λεπτό.

Αυτό που έμενε στην Επισκοπή ήταν να παλέψει για την μείωση του σκορ και το πέτυχε στο 94ο λεπτό με εκπληκτικό γκολ από τον Γιακουμάκη.

Πλέον η Επισκοπή χρειάζεται μια νίκη για να βγάλει το άγχος από πάνω της και να μην μπει σε παιχνίδια υποβιβασμού με τον Αστέρα Μαγούλας που έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού έχει κερδίσει δύο φορές την ομάδα της Κρήτης που έχει τρια ματς με ομάδες που παλεύουν για τα play off.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Mανουσάκης (59' Γιακουμάκης), Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Βιδάλης, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης (90' Κονονένκο) Δελήμπασης, Γκονζάλες, Μπρατσιάνι, Δρακάκης (85' Τριχάκης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Μπαλού, Φούφουλας, Πάτο (91' Αποστολόπουλος), Ντα Κόστα (82' Βασιλαντωνόπουλος), Xούσα, Βιγιαφάνε, Κοντογουλίδης (94' Σεντεμέντες)

Διαιτητής: Μάστακας (Μακεδονίας) Βοηθοί: Περικλείδης, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep