Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

(Χ)ωρίς νικητή στην Καρδίτσα

Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακός έμειναν στο 1-1 στην Καρδίτσα και διατήρησαν το αήττητο σερί τους

Οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για να αποκτήσουν προβάδισμα για τη συμμετοχή στα play off, ωστόσο, «κόλλησαν» στην ισοπαλία. Από ένα ημίχρονο είχε η κάθε ομάδα, το πρώτο ανήκε στην Καρδίτσα, το δεύτερο στον Αιγινιακό. Πάντως, και οι δύο διατήρησαν το αήττητο σερί τους. Οι γηπεδούχοι για ενδέκατο παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι για δέκατο ματς, που βρίσκονται στην 4η θέση με ένα βαθμό περισσότερο από τους Θεσσαλούς.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, άνοιξε το σκορ με τον Γήτα στο 11’ και όχι μόνο δεν απειλήθηκε από τον Αιγινιακό, που δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά θα μπορούσε να είχε διευρύνει τον δείκτη του σκορ με τον Μπουντούρη στο 14’ και τον Γκουγκούδη στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αιγινιακός πίεσε για την ισοφάριση. Στο 52’, η μπάλα στο σουτ του Γκέσιου κατέληξε στο δεξί δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κουτσοσπύρος έκανε το 1-1.

Ο Αιγινιακός έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Μανζάνο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 60’. Από εκεί και έπειτα, έγινε παιχνίδι κέντρου, με τους φιλοξενούμενους εν τούτοις να έχουν καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας (59' Χλωρός), Χατζηρίζος, Κουκούλης, Οικονόμου, Μίχος (34' Αναστασόπουλος), Καραχάλιος (70' Σίμωσης), Γήτας, Γεωργακόπουλος, Μπουντούρης, Γκουγκούδης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Καρλάο, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Μανζάνο, Γκέσιος (79' Δήμου), Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Βοηθοί: Σγαντζός, Σινιοράκης (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep