Ασταμάτητος Φωστήρας

Το τρένο του Ταύρου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου, πιστεύει πλέον στα play off και συνεχίζει το αήττητο μέσα στο 2014.

Ο Φωστήρας συνεχίζει την κούρσα του για την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του απομένουν τρεις τελικοί. Η ομάδα του Ταύρου ξεπέρασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το αποτέλεσμα (1-0) το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Σμυρλής σημειώσε το γκολ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραία προσπάθεια μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα του Αχείμαστου και αυτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ που έφερε την τρίτη διαδοχική ήττα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς! Η ομάδα του Βόλου δεν κατάφερε να αντιδράσει, δυσκολεύτηκε να βρει χώρους και ο Φωστήρας δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση, εκτός από κάποια σουτ μακριά από την περιοχή που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακά του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Λύρας (90' Μπαστάνης), Ρουγκάλας, Σεχολάρι, Κακαράς, Τασουλής, Σμυρλής, Γαρουφαλιάς (46' Εμέκα), Μακρίδης (70' Μουστόγιαννης), Ζιάμπαρης, Αχείμαστος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργιου, Καρράς, Αρβανίτης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης (80' Καπετάνος), Μπρέσκα, Κατσίκης, Δεινόπαπας (66' Ιωάννου), Γκούρμα Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας) Βοηθοί: Διαμάντης, Τσιμπρίδης (Σάμου)

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep