Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με άγχος αλλά δίκαια

Από τους πρωταγωνιστές της Νίκης Βόλου, Ρεπετσάς, Γέσιτς και Σοϊλέδης Από τους πρωταγωνιστές της Νίκης Βόλου, Ρεπετσάς, Γέσιτς και Σοϊλέδης

Η ανώτερη Νίκη λύγισε (1-0) τον μαχητικό Πιερικό με γκολ του Ρεπετσά.

Την τρίτη της διαδοχική νίκη πανηγύρισε η Νίκη Βόλου επικρατώντας 1-0 του Πιερικού με κεφαλιά του Ρεπετσά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κυριάρχησε εξ αρχής, όμως χρειάστηκε να περιμένει 72 ολόκληρα λεπτά για να λυτρωθεί. Οι τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων (13-1) περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του αγώνα. Η Νίκη σε ρόλο οδηγού και ο Πιερικός διαρκώς σε θέση άμυνας, ψάχνοντας για κάποια καλή αντεπίθεση. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον τερματοφύλακα Πατσιογιώργο, που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα της Κατερίνης, καθώς με τις επεμβάσεις του κράτησε τους φιλοξενούμενους ως το 95' μέσα στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Για τη Νίκη αυτό το τρίποντο σημαίνει ότι μειώνει εκ νέου τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Κέρκυρα. Στον αντίποδα ο Πιερικός έπειτα από δύο σερί νίκες, επέστρεψε στις ήττες, ωστόσο παραμένει σε απόσταση ασφαλείας (+6) από Καβάλα και Βατανιακό.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνθέσεις:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μπιτσάκος, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Μπακάλης, Πινιέιρο (61' Σουλίδης), Μανουσάκης (64' Ισαάκ), Γέσιτς (89' Πιτταράς), Ανιέτε, Ρονκάτο.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (57' λ.τ. Μιχαηλίδης), Ντόικιτς (75' Πέικος), Ιορδανίδης, Ίτσιος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Μπρίτο (68' Κέρι), Τσιρλίδης.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep