Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θυμήθηκε τι εστί νίκη!

Η Δόξα κέρδισε 2-1 τον Πιερικό με ανατροπή και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο μετά τη δεύτερη αγωνιστική!

Η κατάσταση είχε φτάσει σε οριακό σημείο στη Δράμα, όμως οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη ίσως στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και επικράτησαν με 2-1 του Πιερικού. Ευχάριστο και δυνατό το ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Η ομάδα της Κατερίνης πήρε κεφάλι στο σκορ στο 32' με τον Μανίκα, όμως η Δόξα αντεπιτέθηκε στην επανάληψη και ανέτρεψε τα δεδομένα με γκολ των Κάσσου (53') και Ρούτση (85'). Οι Δραμινοί είχαν επίσης δύο δοκάρια (59', 71'), στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ υποχρέωσαν πολλές φορές σε εντυπωσιακές αποκρούσεις τον γκολκίπερ Παπατολίκα. Για τον Πιερικό ανακόπηκε μία θετική δυναμική, που πήγε να αναπτυχθεί με τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Βατανιακό και Νίκη Βόλου.

Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Γελαδάρης, Θεοδωρέλης, Μιλένκοβιτς (46' Μπέκα), Στεργιανός, Βλασόπουλος, Ρούτσης (89' Κίκοφ), Κάσσος, Στόικος (46' Χιντασέλι), Κυριακίδης, Ετόφ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Νίκου (58' Παπατόλιος), Αποστολίδης (87' Παπαδόπουλος), Ντόικιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας, Καρτσαμπάς, Αθανασίου, Ιτσιος (75' Κέρι).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το live.

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep