Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γηραιού ανάβασις

Τρίτη σερί νίκη για τον Ηρακλή, που κέρδισε 2-1 τον Αιγινιακό στο «Καυτανζόγλειο».

Ο Ηρακλής συνεχίζει την ανοδική του πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές και μετά τις νίκες κόντρα σε Κέρκυρα, Καλαμαριά, επικράτησε (2-1) και του Αιγινιακού. Η ομάδα του Γκιγέρμο Ογιος έκανε τη δουλειά αξιοποιώντας δύο κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Κοντέων (11') και τον Ζάχορα (37'). Στην επανάληψη ο Γηραιός διαχειρίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το προβάδισμά του, αφού οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Χουάντερσον.

Το γκολ της μείωσης ήρθε αργά στο 89', με τον Μιλόσκοβιτς σε μία ανύποπτη φάση, ωστόσο δεν υπήρξε ο απαιτούμενος χρόνος στη συνέχεια, ώστε οι φιλοξενούμενοι να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Αιγινιακό μετά από εκείνη στην πρεμιέρα κόντρα στον Γάζωρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Xουάντερσον, Μπάμπα, Πουρτουλίδης, Κοντέων, Ζάχορα (67' Ματσούκας), Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Σιατραβάνης, Παληγεώργος (79' Κραγιόπουλος), Ιντζόγλου, Ονουάτσι (82' Αποστολίδης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Πετκάκης, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φερνάντες (46' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Γεωργίου (58' Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (39' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το live.

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep