Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο τετράδας για Καρδίτσα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έβαλε τις βάσεις νωρίς με τον Μπουσινάκη, νίκησε 1-0 τον Βατανιακό και παραμένει σε τροχιά play off.

Σχεδόν στην πρώτη της επίθεση η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπουσινάκη στο 3' και το κράτησε μέχρι το τέλος απέναντι στον Βατανιακό που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Οι Θεσσαλοί είχαν την πρωτοβουλία και στη συνέχεια, δημιούργησαν φάσεις και πίεση την ομάδα της Κατερίνης, αλλά δεν ήρθε το γκολ που έψαχναν για να τελειώσουν το ματς νωρίτερα. Με τον Γήτα σε ρόλο οργανωτή και τους Μπουντούρη - Χλωρό να βγαίνουν στα άκρα, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων που δεν κατάφεραν να μπουν με προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή και να ψάξουν κάτι καλύτερο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Κουκούλης, Ρόβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Υφαντής, Γήτας (80' Μίχος), Μπουσινάκης (68' Γεωργακόπουλος), Μπιτέλης, Μπουντούρης (74' Κρανιώτης), Χλωρός.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Γιαπιτζής, Λαγδάρης, Μπουζούκης (46' Ζαγοριανός), Κουλίδης, Ποτουρίδης (66' Λύρας), Λαζαρίδης, Φουλίδης, Γιαννούλης (77' Κατσαρός).

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep