Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέρασαν με Γκμπαγκουϊντί

Τα Ψαχνά νίκησαν με 1-0 τον Βύζαντα στα Μέγαρα, στο σαββατιάτικο (21/9) φιλικό των δύο ομάδων.

Ένα γκολ του Ντανιέλ Γκμπαγκουΐντί στο 25', με αριστερό βολέ, ήταν αρκετό για τον Ηρακλή Ψαχνών να επικρατήσει 1-0 τον Βύζαντα στα Μέγαρα. Η ομάδα της Εύβοιας ήταν πιο ουσιαστική και κατάφερε να φύγει με τη νίκη. Στο 8' το σουτ του Αρναρέλη απέκρουσε ο Αθανασόπουλος, ενώ δύο ακόμα φάσεις που δημιούργησαν οι «κιτρινόμαυροι» σημειώθηκαν στο 65' και στο 81'. Αρχικά με σουτ του Νικολέτου (απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Ψαχνών) και δευτερεόντως με σουτ του Μεντί, που χτύπησε στα πόδια του Νικολόπουλου.

ΒΥΖΑΣ: Λούκιτς, Μανδύλης, Μαρίνης, Γιάντρινς,Παπαευθυμίου, Μπέλερι, Ι. Μαζιώτης, Αρναρέλλης, Σταμόγιαννος, Αργυρίου, Σπανός. Έπαιξαν και οι: Μούζος, Παπαδημητρίου, Κοντούλης, Δημόπουλος, Νικολέτος, Α. Μαζιώτης, Μεντί, Μιχαλόπουλος, Τσακιράκης, Δεσπολάρι, Ντελέρδος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Γκάβαλης, Φοντακάρο, Τσίγκρος, Νικολόπουλος, Δημητρακόπουλος, Τσιμότζι, Ντελέκος, Τσούτσης, Ντανιέλ, Κρητικός. Έπαιξαν και οι : Ανδρούτσος, Ντούμας, Χασαπίδης, Ελευθερίου, Πολίτης, Αποστόλου, Μαναρίτσας, Δεληγιώργης.

Last modified onΣάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 01:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep