Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με Ζαγοριανό

Ο Βατανιακός επικράτησε 1-0 της Καβάλας σε φιλικό παιχνίδι στην Πιερία.

Χάρη σε γκολ του Γιώργου Ζαγοριανού στο 53', με σέντρα-σουτ, αφού πρώτα η μπάλα βρληκε το σώμα του Χόρτσα, ο Βατανιακός νίκησε 1-0 την Καβάλα. Οι νικητές του Σάκη Παπαβασιλείου έδειξαν πιο έτοιμοι και πιο «δεμένοι» σαν σύνολο σε σχέση με τους Αργοναύτες.  Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και δεν είχες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος, στο 74', το σουτ ου Ντομί έφυγε άστοχα εκτός εστίας, ενώ νωρίτερα, στο 61', είχε απειλήσει εκ νέου ο Βατανιακός με Ζαγοριανό και Κουλίδη.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο νέος τεχνικός της Καβάλας, παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα, παρέα με τον Βλάση Τσάκα. Είδε την ομάδα του να παρουσιάζει σημάδια ανομοιογένειας και μετά το ματς δήλωσε: «Θέλουμε δουλειά και υπομονή. Δεν μου λέει κάτι το αποτέλεσμα και η εμφάνιση. Θα καλύψουμε τα κενά με δουλειά».

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Κουδουνάς (46΄ Βλάχος), Νταντάμης (77΄ Παπαδημητρίου), Λαγδάρης (46΄ Μίλιεβιτς), Κωτσιόπουλος (77΄ Στούμπος), Γιαλαμίδης (77΄ Κολαξίδης), Κουλίδης (77΄ Φουλίδης), Γιαξής (46΄ Γιαπιτζής), Λαζαρίδης (77΄ Χαρίσης), Λύρας (46΄ Γιαννούλης), Ποτουρίδης (77΄ Καθάριος), Κυπαρίσσης (46΄ Ζαγοριανός).

ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Καζαντζίδης (46΄ Ρεβυθόπουλος), Βαλεριάνος (46΄ Παπαργυρίου), Πόπτσης (46΄ Γαβριηλίδης), Κονάτε (46΄ Χόρτσας), Ντουτσαρίδης (46΄ Ντομί), Πρίττας (46΄ Κυριακάκης), Μαυρίδης (60΄ Καρλόπουλος), Άρτσε (70΄ Ντόσης), Γρ. Παπαδόπουλος (46΄ Καπνίδης), Γκέρα (46΄ Αλεξίου).
Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιώργος Ζαγοριανός, στο 53΄ με σέντρα-σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει και στο σώμα του Χόρτσα, πριν αναπαυθεί στα δίχτυα του Γιαννίκογλου

Last modified onΣάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 01:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep