Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στην Καισαριανή

Γλυφάδα και Αχαρναϊκός έμειναν στο 1-1 σε φιλικό ματς που έγινε στην Καισαριανή.

Ευκαιρία για τις τελικές δοκιμές πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος είχαν το Σάββατο (21/9) Τάκης Γκώνιας και Γιώργος Στράντζαλης. Γλυφάδα και Αχαρναϊκός έμειναν στο 1-1 στην Καισαριανή. Το σκορ άνοιξε η Γλυφάδα στο 44', χάρη σε απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Σονγκό. Η ομάδα του Μενιδίου ισοφάρισε στο 60', με πέναλτι του Μιρτσέτα (ο Πολλάλης είχε ανατρέψει τον Ντάλλα).
Ο Αχαρναϊκός είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και άλλα γκολ, αλλά οι Μιρτσέτα, Ογκουνσότο και Νεόφυτος δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ. Σε καλή μέρα ήταν ο τερματοφύλακας της Γλυφάδας, ο Φερναντές.

Αχαρναϊκός: Βασιλειάδης, Παραράς, Μωυσιάδης, Νιάρος, Χριστόπουλος (20' λ.τρ. Αναστασίου), Ανδράλας, Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καλογερόπουλος, Μιρτσέτα, Ογκουνσότο. Εάπιξαν και οι: Παγούδης, Μαγγίνας, Μάναλης, Ντάλλας, Νεόφυτος, Μακρυγιάννης, Παπαναστασίου, Παπαδόπουλος.

Γλυφάδα: Φερναντές, Γκέτζος, Ριγκόν, Καμινιώτης, Δημακάκος, Πορτίγια, Μουτέρο, Παιδάκης, Σονγκό, Ευσταθίου, Τσίγκας. Επαιξαν και οι: Νατσούρας, Γαλανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Μοντεστέ, Πολάλλης, Μπάρος.

Last modified onΣάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 01:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep