Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πε...Τάι για Super League

Ο Ηρακλής πήρε πάλι λύση από τον Βραζιλιάνο Τάι, «ξεκλείδωσε» 2-0 τον Πανσερραϊκό και έφτασε στην 5η διαδοχική νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στη άνοδο.

Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να ταλαιπωρήσει περισσότερο από είκοσι λεπτά τον Ηρακλή και μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα του Γηραιού, ήρθε η πίεση προς τα καρέ της ομάδας των Σερρών. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή δεν έφερναν αποτέλεσμα, μέχρι που ο Τάι σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ με εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα.

Ο ενθουσιασμός της εξέδρας του Ηρακλή έδωσε την ώθηση, έκαναν φάσεις και έψαξαν το γκολ μέχρι το τέλευταίο λεπτό και τελικά το σημείωσαν με τον Κιρόφσκι, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την "πάσα" από το δοκάρι του Στεφανίδη και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Λουκινί.

Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού έσωσε σε αρκετές στιγμές την εστία του και κράτησε χαμηλά το σκορ, ενώ και ο Χουάντερσον είχε κάποιες καλές επεμβάσεις στις οποίες κράτησε το προβάδισμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Τάι (60' Ισαάκ), Βαγγελόπουλος, Ουκάρ, Παληγεώργος Γ., Λόπεθ, Κιρόφσκι, Παληγεώργος Χ., Νατσούρας, Γεωργίου (77' Σιατραβάνης), Σουλίδης (88' Στεφανίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουκίνι, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Τοντόροφ (46' Ράνιτς), Τριανταφύλλου Κ. (80' Γιαννόπουλος), Τσιμίκας (46' Γκουγκουλιάς), Τριανταφύλλου Δ., Τσούτσης, Κόντος, Σίμιτς.

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep