Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντίο επτάδα για την ΑΕΛ

Το πέναλτι του Χλωρού στο 87’ έσβησε τα όνειρα της ΑΕΛ για συμμετοχή στα play off.

Άδοξο τέλος είχε η φετινή χρονιά για την ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί είδαν τις ελπίδες τους για είσοδο στα μπαράζ ανόδου να σβήνουν στην Καβάλα, καθώς τρία λεπτά πριν το φινάλε ο πρώην «βυσσινί» Γιάννης Χλωρός διαμόρφωσε με πέναλτι το 1-1 και έκοψε τα φτερά της θεσσαλικής ομάδας…

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα, είχε δοκάρι με τον Τσίγκα στο 12’, προηγήθηκε με τον Ζεκίνια στο 33’ και έδειχνε ότι ήταν αφεντικό στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο τελευταίο τέταρτο η εικόνα άλλαξε άρδην. Η αδιάφορη βαθμολογικά Καβάλα στο 76’ προειδοποίησε στο 76’ με διπλό δοκάρι και επτά λεπτά μετά έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τριποτσέρη. Παρόλα αυτά στο 87’ ο Παγώνης ανέτρεψε τον ταχύτατο Πάτο και όχι μόνο αποβλήθηκε, αλλά έδωσε την ευκαιρία στον Χλωρό από την άσπρη βούλα να διαμορφώσει το 1-1 και να δώσει παράλληλα τέλος στη φετινή χρονιά για τους φιλοξενούμενους.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Αποστολίδης, Κοτίτσας (34' Πάτο), Καλαγκάνης (46' Μαραγκός), Ντουτσαρίδης, Παγώνης, Πλιάγκας, Κάργας (46' Μπρατσιάνι), Τριποτσέρης, Χλωρός, Παπαδόπουλος, Ντόσης.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παγώνης, Καρακώστας, Καρανίκας, Γιώτας, Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Πότσι, Τσίγκας (63' Στ. Κρητικός), Χασομέρης (69' Αλεξάντροβιτς), Ζεκίνια.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep