Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο αδιαφορίας

Ο Πιερικός επικράτησε 1-0 της Επανομής σε μια αναμέτρηση που δεν είχε βαθμολογική σημασία για κανέναν και απλά έδωσε την ευκαιρία για δοκιμές.

Ο Πιερικός με ένα γκολ του Καθάριου που μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση πήρε τη νίκη με αντίπαλο την Επανομή, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν ισχυρό κίνητρο, έμειναν σε χαμηλά επίπεδα και δεν έπαιξαν αξιόλογο ποδόσφαιρο.

Η Επανομή προσπάθησε να απειλήσει στα πρώτα λεπτά, έκανε κάποια σουτ, αλλά ο Πατσιογεώργος στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Κατερίνης κράτησε ανέπαφη την εστία του. 

Σημειώνεται ότι έπειτα από αυτή την ήττα η Αναγέννηση Επανομής υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Football League 2.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Λαζαρίδης, Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (71' Καθάριος), Φαμπίνιο (60' Ανδριόπουλος), Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καρακατσάνης (60' Παπατόλιος), Γιαζιτζόγλου.

ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλάμης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τοπούζης, Μπαλασάς, Παπαστεργίου (80' Κάρταλ), Μωυσίδης, Δραγανίδης (60' Σαμουηλίδης), Νταντάμης, Αναστασίου (66' Τζόσουα), Τζανδάρης

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep