Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο βήματα ακόμα!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 4-2 των Γιαννιτσών και θέλει πέντε ακόμα πόντους για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο!

Το έργο του πρωτοπόρου αναμενόταν εύκολο και έτσι αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, χωρίς ύψος. Μέσα σε 20 λεπτά, λοιπόν, (14’ – 35’) ο Απόλλων Σμύρνης βρήκε δίχτυα τρεις φορές με τους Τσιλιγκίρη, Καραμαλίκη, Φαρινόλα και μετέτρεψε σε περίπατο το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ηταν λογικό ο ρυθμός να πέσει παρότι στο 71’ ο Μπάρκογλου έγραψε το 4-0, όμως η χαλάρωση των «κυανόλευκων» έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα της Πέλλας να σκοράρει δύο φορές με πέναλτι του Χαρμάνα στο 80’ και σουτ του ίδιου παίκτη τρία λεπτά μετά…

Έστω και έτσι, όμως οι «κυανόλευκοι» έκαναν ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την απευθείας άνοδο και θέλουν πέντε πόντους ακόμα για να εξασφαλίσουν και μαθητικά τον προβιβασμό στη μεγάλη κατηγορία! 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Κιάσσος, Διαμάντης (62’ Κρουσταλέλης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης, Καμαρά, Καραμαλίκης, Φαρινόλα (66’ Φαρινόλα), Τσιλιγκίρης (62’ Καραδέμητρος).

ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Γκαρακλίδης, Τσιάμης, Άρτσε (73’ Καπνίδης), Σιδηρόπουλος, Σκαθαρούδης, Γιόγιος (63’ Καρπαθάκης), Καρλόπουλος (46' Χαρμάνας), Βλαχόπουλος, Σπαθάρας,

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep