Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιτέλους Ηρακλής εντός

Ο Κιρόφσκι πανηγυρίζει το ένα από τα γκολ του κόντρα στον Βύζαντα. Ο Κιρόφσκι πανηγυρίζει το ένα από τα γκολ του κόντρα στον Βύζαντα.

Ο Ηρακλής εκτμεταλλεύτηκε την έδρα του μετά από 1,5 μήνα και τέσσερα εντός έδρας ματς χωρίς νίκη, ξεσπώντας 3-0 στον Βύζαντα.

Πριν από το 3-0 με τον Βύζαντα ο «Γηραιός» είχε επικρατήσει στις 27 Φεβρουαρίου της Παναχαϊκής με 2-0. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από αρκετό καιρό και το έκανε με αρκετή άνεση απέναντι στου Μεγαρείς, που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν.

Ο Κιρόφσκι άνοιξε τον χορό των γκολ, ο Σαββίδης έκανε το 2-0 και πάλι ο Σκοπιανός έβαλε τους τίτλους τέλους στο 64ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε εντελώς και ουσιαστικά δεν υπήρξαν φάσεις. Ο Ηρακλής παραμένει στις θέσεις των πλέι οφ και κοντά σε αυτές της απευθείας ανόδου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης (67' Νατσούρας), Σουλίδης, Ουκάρ, Γ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Κιρόφσκι, Χ. Παληγεώργος, Βαγγελόπουλος, Σιατραβάνης (60' Βουτσιάς), Ισαάκ (70' Φερνάντεζ).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Γρομήτσαρης, Θ. Βλάχος, Σπάγης, Αρναρέλης (69' Χαρτσιάς), Λιόλιος, Π. Βλάχος, Πούρνος, Δημητρίου (46' Κρολ), Μανδύλης, Μπιτσάκος (67' Κατράνας).

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep