Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Panaitolikos απευθείας ανόδου

Με το... αγγλικό 4-3 ο Παναιτωλικός νίκησε την Παναχαϊκή και μπήκε για πρώτη φορά σε τροχιά απευθείας προβιβασμού.

Για πρώτη φορά στην τριάδα πάτησε η ομάδα του Αγρινίου χάρη στο εντυπωσιακό 4-3 σε βάρος των Αχαιών. Τα «καναρίνια» μπήκαν με... φόρα στο ματς, προηγήθηκαν 3-0 στο 31', αλλά στη συνέχεια επαναπαύτηκε. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι που δεν τα παράτησαν, μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και διατήρησαν τον χαρακτήρα του ντέρμπι μέχρι το φινάλε. 

Ο Παναιτωλικός πήρε ακόμη τρεις βαθμούς, είναι πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην απευθείας άνοδο και περιμένει τα ματς της αυριανής ημέρας για να δει αν θα παραμείνει εκεί. Πετούσε... φωτιές στην επίθεση με τους Μπόγιοβιτς (6'), Τζούνιορ (17'), Καμαρά (32'), Σίσιτς (63'), όμως η Παναχαϊκή διεκδίκησε κάτι παραπάνω χάρη στο αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς στο 43', Παμπόε (59') και τον «κεραυνό» του Βάντερσον στο 86'.

Στα τελευταία λεπτά, πάντως, οι γηπεδούχοι έχασαν τον Μίρνες Σίσιτς που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις και θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο την Κυριακή.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα επεισόδια, με τους Αχαιούς να φωνάζουν για το πέναλτι του Παναιτωλικού και τον Ηλία Φυντάνη να... μουτζώνει τον διαιτητή!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Δάρλας, Μουμίν (78' Ιορδανίδης), Τζούνιορ, Φαβάλι (90+2' Ιωάννου), Καμαρά (81' Μεταξούλης), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Τέλλος (20' Λίτσης), Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας (78' Κωνσταντινίδης), Κοκκίνης, Βοσκόπουλος, Βάντερσον, Δ. Κοιλιάρας (56' Ρεκλείτης), Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε, Γκούρτσας.

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep