Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοστη ισοπαλία στα Ψαχνά

Μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσει αντεπίθεση για είσοδο στα πλέι οφ είχε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στην Καλλιθέα, αλλά απέτυχε.

Η ομάδα της Εύβοιας έμεινε στο 0-0 με τους «κυανόλευκους» και έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Ο Νίκος Παντέλης τέθηκε αντιμέτωπος κόντρα στην παλιά του ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να τη ρίξει στο καναβάτσο. Η Καλλιθέα άργησε να ισορροπήσει και κράτησε απαραβίαστη την εστία της, παρά την πίεση που δέχτηκε.

Μάλιστα στο 67' ο Γέσιτς είχε δοκάρι για τα Ψαχνά, ενώ η τελευταία σπουδαία ευκαιρία των γηπεδούχων για γκολ χάθηκε στο 90+1', όταν ούτε ο Χαϊκάλης ούτε ο Μπαράνκος μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Η διαφορά των πέντε βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες έμεινε ως είχε.

 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Τόλιος, Α. Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Μπακομήτρος, Βανγκελί (71' Πούλγκα), Ρούτσης, Γέσιτς, Ογιαρμπίντε (56' Μπαράνκος), Σέγκος (81' Χαϊκάλης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Ρουσσάκης, Φουτσίνι (53' Μαρουκάκης), Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας (63' Τρεκαρίτσι), Ντακόλ, Φαγιέ, Πίκολο, Κατσικογιάννης (83' Σταύρου), Βιγιαρέχο.

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep