Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Της έκοψε τα φτερα

Ο Εθνικός Γαζώρου πανηγύρισε μετά από 67 μέρες και φρέναρε (1-0) τη Δόξα Δράμας.

Ημέρα διπλής διακοπή αρνητικού ρεκόρ ήταν για την ομάδα των Σερρών η 14η Απριλίου. Οι «κυανόλευκοι» όχι μόνο βρήκαν δίχτυα έπειτα από 859 λεπτά, αλλά πανηγύρισαν τρίποντο για πρώτη φορά έπειτα από 67 ημέρες! Αυτή τη φορά ήταν εκείνοι που έφυγαν χαμογελαστοί από το γήπεδο χάρη στην κεφαλιά του Καπία στο 49’ και με αυτό τον τρόπο «φρέναραν» την προσπάθεια των «Μαυραετών» για πλασάρισμα στην επτάδα.

Ο Σαββίδης στο 4’ μόλις είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά ο αμυντικός του Εθνικού Γαζώρου, Καπίας ήταν αυτός που με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0. Η Δόξα Δράμας προσπάθησε μετά το γκολ, ισορρόπησε, αλλά είχε ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης, ενώ ο Βαλσαμάκης, όποτε χρειάστηκε κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κομνηνάκης, Κουκόλης, Καπίας, Μερεσιώτης, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Χαριτίδης (75' Μαχαιρούδης), Ναλμπάντης (57' Νύρλας), Σ. Κωνσταντινίδης (82' Μουσικάκης), Γκόγκας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μκρτσιάν (72' Χιντασέλι), Ιντζόγλου, Μπουτζίκος (81' Μουδούρογλου), Περπερίδης, Ντος Σάντος, Κοντέων, Κασσός (53' Μπαλής), Ρύσεφ, Τότο, Κάπελ.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Καραβασίλης, Λαζρής (Καβάλα)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep