Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον γκρέμισε ο Φωκικός

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε δίκαια με 2-1 στην Αμφισσα παρότι προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο από ένα λάθος του τερματοφύλακα Γεωργίου.

Ο Φωκικός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο από ένα λάθος του Γεωργίου και το ωραίο σουτ του Μπουχαλάκη, αλλά πίστεψε στην ανατροπή και την πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο. H άμυνα της ομάδας της Αμφισσας άλλωστε δεν είχε απειληθεί μέχρι εκείνο το σημείο που έδωσε το δικαίωμα στον Εργοτέλη να προηγηθεί και στο δεύτερο ημίχρονο έψαξε το γκολ για να ισορροπήσει το παιχνίδι. Αυτό ήρθε στο 66ο λεπτό, από την κεφαλιά του Λουκίνα που είχε μπει στο ματς μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Ο νεαρός επιθετικός του Φωκικού ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραίο σουτ στο 77ο λεπτό και ο Φωκικός σημείωσε μια σπουδαία νίκη και έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Εργοτέλη. Η ομάδα της Κρήτης για ακόμη ένα ματς δεν ήταν αποτελεσματική, δεν είχε λύσεις και κυρίως δεν δημιούργησε ευκαιρίες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Π.Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Αλμπέρτο, Μαρτίνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Θέος (62' Λουκίνας), Νάστος, Γουόρντεν (89' Αργυρός Απ.), Καραπέτσας (80' Ταμπάκης), Γκομές

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ.Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Ρομάνο, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Μπουχαλάκης (73' Δωματάς), Αμπντελ Χαντί (82' Μπρούνο), Πίτσος, Ζαχόρα (62' Ουέλινγκτον), Κοζορώνης.

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep