Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χορταστική Καλλονή

Η ΑΕΛΚ νίκησε με το ευρύ 5-2 τον Πιερικό και έκλεισε μία ενδεκάδα αγώνων χωρίς ήττα.

Το σκορ μπορεί να είναι μεγάλο (5-2) αλλά η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στους πολύ μαχητικούς ποδοσφαιριστές του Γιώργου Φοιρού. Η ΑΕΛΚ πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για το κυνήγι των πλέι οφ, αλλά τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Ο Πιερικός το πάλεψε και έκανε τη ζωή των παικτών της Καλλονής δύσκολη αλλά δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στο γρήγορο ρυθμό των αντιπάλων μέχρι τέλους.

Στο 13’ ο Μανούσος είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά δύο λεπτά μετά ο Βλαστέλλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 24’ η πίεση έφερε αποτέλεσμα και ο Μανουσάκης με πλασέ αύξησε τον δείκτη στο 2-0. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 29’ ο Βλαστέλλης είχε νέο σουτ στο δοκάρι… Στο 35’ το 3-0 ήρθε με πέναλτι του Μανούσου, όμως ο Πιερικός αντέδρασε…

Έτσι, στο 37’ ο Καθάριος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Σιδεράκη και μείωσε σε 3-1, ενώ στο 63’ ο Ιορδανίδης με κεφαλιά έβαλε φωτιά στο παιχνίδι και έκανε το 3-2. Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και «απάντησαν» με δύο γκολ από τους Μανουσάκη (77’), Μάρα (81’), όμως «πάγωσαν» λόγω του τραυματισμού του Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από απουσία αρκετών ημερών…

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος (50' Βαλιός), Ανασταδιάδης, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Γκοβας, Μανουσάκης, Βλαστέλλης (69’ Γκονζάλες, 79’ Μάρα), Μανούσος.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατoλίκας, Νίκου (65’ Ίτσιος), Ιορδανίδης, Λαζαρίδης (80’ Καραγκούνης), Πολίτης, Αποστολίδης, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Μανίκας (74’ Ανδριόπουλος), Καθάριος, Παπατόλιος.

Διαιτητής: Μαλουτάς (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Κοσμάς (Αθηνών)
Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep