Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναγεννήθηκαν τα Γιαννιτσά

Ο Εθνικός Γαζώρου είναι μαλωμένος με τα γκολ και η Αναγέννηση Γιαννιτσών τον τιμώρησε (1-0).

«Ασθενής» παραμένει η ομάδα των Σερρών και όπως ήταν λογικό θα το πλήρωνε για μία ακόμα φορά. Οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν χωρίς νίκη για 11ο ματς, συμπλήρωσαν 630 λεπτά χωρίς γκολ και η Αναγέννηση Γιαννιτσών πανηγύρισε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη (1-0) που της χαλαρώνει τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στο 51' με φοβερό σου του Ζαγοριανού και ενώ στην προηγούμενη επίθεση ο Γεωργιάδης είχε σουτ στο δοκάρι, με τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γαζώρου να διαμαρτύρονται έντονα ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή! Μετά το γκολ που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι πίεσαν, ρίσκαραν και στο 82' οι Βασίλης Κωνσταντινίδης, Γκόγκας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε κενή εστία...

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Γεωργιάδης (60’ Γεωργιάδης), Ναλμπάντης, Αγγελακάς (55’ Διαμαντίδης), Χαριτίδης, Κατσαβάκης (76’ Β. Κωνσταντινίδης), Σαββίδης, Καπίας, Μουσικάκης, Ομπεντ, Γκόγκας.

Αναγ. Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας, Σιδηρόπουλος (89’ Αντρεΐνι), Σερέτης, Καρλόπουλος, Αρτσε, Σαμαρόπουλος, Ζαγοριανός, Κυριακίδης (77’ Χατζόγλου), Καρακάσογλου (90+2’ Καρακάσογλου).

Διαιτητής: Βρακάς (Ευβοίας)

Βοηθοί: Καμπούρης, Πασχαλίδης (Ευβοίας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep