Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΑΕΛ απευθείας ανόδου!

Στην 3η θέση η… ΑΕΛ, «ξέσπασε» 3-0 απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η ανοδική πορεία της θεσσαλικής ομάδας συνεχίζεται και αν δεν είχε πετάξει τόσους βαθμούς στο γήπεδό της είναι βέβαιο ότι θα βρισκόταν αρκετές εβδομάδες νωρίτερα σε τροχιά απευθείας ανόδου! Η ΑΕΛ, λοιπόν, έκανε το χρέος της απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και επικράτησε 3-0, παίρνοντας την καλύτερη τονωτική ένεση ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «βυσσινί» ήταν πολύ καλύτεροι και η αποστολή τους έγινε απλά πιο εύκολη από τη στιγμή (33’) που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαμαρόπουλου. Ο Παγώνης, λοιπόν, στο 18’ είχε κεφαλιά στο δοκάρι, αλλά ο Τσίγκας στο 48’ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα άνοιξε το σκορ και τον χορό των γκολ… Στο 73’ ο Τσιάμης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα έπειτα από σουτ του Μούτσα ανέβασε τον δείκτη στο 2-0 και το 3-0 διαμόρφωσε στο 79’ ο Δεινόπαπας. Στα δυσάρεστα για την ΑΕΛ ο τραυματισμός του Πόνσε (βαριά θλάση).

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46' Φρανκού), Πόνσε (62' Πότσι), Σ. Κρητικός (46' Τσίγκας), Δεινόπαπας, Μούτσι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Τσιάμης, Σερέτης, Γκαρακλίδης, Καρλόπουλος (90+2' Χαρμάνας), Καρπαθάκης (78' Καρακάσογλου), Άρτσε, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης (59' Σιδηρόπουλος), Βλαχόπουλος, Καπνίδης.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep