Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Διπλό» εμπειρίας ο Γηραιός

Ο Ηρακλής έφυγε με το διπλό στη Φυλή, καθώς επιβλήθηκε 0-2 του Θρασύβουλου.

Ο Γηραιός ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυναμικά. Είχε την καθολική υπεροχή και μετουσίωσε την υπεροχή του με γκολ στο 20'. Συνέχισε μέχρι το 45' να είναι καλύτερος, μη δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να απειλήσουν. Φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Σε αντίθεση όμως με την εμφάνιση του πρώτου μέρους, οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν πολύ νωχελικοί στο δεύτερο. Από την άλλη, φάνηκε όμως πόσο πολύ έλειπαν από την ομάδα της Φυλής οι απόντες (Κακλαμάνος, Σύρος, Βασιλείου). Με δυσκολία έφταναν οι «πράσινοι» στα αντίπαλα καρέ. Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να πληρώσουν τη συμπεριφορά τους στο δεύτερο μέρος, τελικά κατάφεραν στην αντεπίθεση να γράψουν το 0-2 και να πάρουν το τρίποντο.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μαρούλης, Τζιωρτζιόπουλος, Πάνος, Καλαμιώτης, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Βλασόπουλος, Προβατίδης (81' Γεωργιάδης), Πλαβούκος (70' Σούφλας), Αγκόλι (56' Αγκόλι), Σταυροθανασόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Παληγεώργος Χ., Παληγεώργος Γ., Φερνάντες, Ουκάρ (69' Ισαάκ), Τάι (82' Τούνι), Σουλίδης (59' Γεωργίου), Στεφανίδης.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr.

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep