Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δόξα από τα παλιά!

Με πέναλτι του Ταραλίδη η Δόξα Δράμας «κατασπάραξε» τα «λιοντάρια» του Πανσερραϊκού!

Αμφότεροι ήταν φορμαρισμένοι. Ο μεν Πανσερραϊκός μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες, η δε Δόξα Δράμας μετρούσε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων. Η παρουσία 2.000 και πλέον οπαδών θύμιζε παλιές εποχές, τότε που οι δύο ομάδες κοντράρονταν σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Το ματς ανοικτό με τα «λιοντάρια» να μπαίνουν δυνατά, αλλά τη Δόξα να χάνει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με το δεύτερο, οπότε οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για το τρίποντο…

Ωστόσο, όπως σε κάθε ντέρμπι, έτσι και σε αυτό στις Σέρρες, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Έφτανε ένα λάθος του Παρασκευαΐδη στο 85’ για να μπει ο Κάσσος μέσα στην περιοχή και να κερδίσει πέναλτι από τον Κουτζαβασίλη. Ο captain Ταραλίδης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και κάπως έτσι οι «Μαυραετοί»… κατασπάραξαν τα «λιοντάρια», συνεχίζοντας την εκπληκτική τους πορεία στις 11 τελευταίες αγωνιστικές.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας (60' Ράνιτς), Ντα Κόστα, Μίλιεβιτς (62' Στεφανίδης), Κόντος (68' Τσούτσης), Μπανγκουρά.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μπουτζίκος, Ιντζόγλου (66' Στόικος), Μιλένκοβιτς, Μπάρος, Καμινιώτης, Ταραλίδης, Ρούσεφ (74' Μπαλής), Κοντέων, Πουλάκος (81' Κασσός), Κάπελ.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep