Ασταμάτητη η Νίκη Βόλου

Οι Κυανόλευκοι υποχρέωσαν σε μία ακόμα ήττα (2-0) τον Αιολικό και τον βύθισαν στη βαθμολογία.

Την εξαιρετική κατάστασή της πιστοποίησε και στη Μυτιλήνη η Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας πανηγύρισε την Τετάρτη (15/11) το 5ο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στους 7 πόντους από τον οποίο έχει παιχνίδι λιγότερο. Σαφώς ανώτερη του Αιολικού, έφυγε από την έδρα του νικήτρια (2-0) και τον βύθισε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Πρωταγωνιστής των Κυανόλευκων ήταν ο Τάσος Κρητικός. Στο 5' πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε την ασίστ στον Ριμπέιρο για το 0-1. Στο 10' ο ίδιος είχε δοκάρι, αλλά στο 12' χρίστηκε σκόρερ. Από πάσα του Παναγιωτίδη διαμόρφωσε το 0-2.

Οι οπαδοί της γηπεδούχου αποδοκίμασαν έντονα για τη νέα τραγική εμφάνιση, αφού διαπιστώνουν πως η ομάδα τους δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Πιθανό, βέβαια, να δρομολογηθούν εξελίξεις και να αποχωρήσει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης από τον πάγκο, μήπως και ο Αιολικός προλάβει να σώθεί από το «ναυάγιο».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-2
Σκόρερ: 5' σουτ Ριμπέιρο, 12' σουτ Κρητικός
Δοκάρι: 10' Κρητικός

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μιλόγεβιτς, Μαξιμένκο (46' Σινγκ), Κολλαράς, Καρανίκας (33' Μουχάλης), Λουμανσρούμπεν (33' Νούλας), Τριανταφύλλου, Σρνιτς (76' Κριμιτζάς), Γιοκέ, Μανούσος, Ζάκαριτς (76' Ιωάννου), Ενομό.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Να'α, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης (86' Μέτσε), Παναγιωτίδης (46' Γαβριηλίδης), Λίταινας (59' Πέττας), Ριμπέιρο (59' Τοπαλίδης), Κρητικός, Τζιώρας (69' Μοράρ).

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Σταυρόγλου (Αθήνας)

Last modified onΤετάρτη, 15 Νοέμβριος 2023 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep