Απώλεια Λεβαδειακού, φωνές Μακεδονικού

Ο Μακεδονικός «φρέναρε» τον πρωτοπόρο (2-2) στην Ευκαρπία, ενώ διαμαρτύρεται και τη διαιτησία.

Στις 7 διαδοχικές νίκες έμεινε το σερί του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα. Ο γηπεδούχος Μακεδονικός αποδείχτηκε σκληρό καρύδι στην Ευκαρπία, γύρισε το ματς από το 0-2 στο 2-2, ενώ έχει παράπονα από τη διαιτησία. Έστω και έτσι, πάντως, πήρε τον βαθμό και βρίσκεται στην 5η θέση.

Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε στο 26' κεφάλι στο σκορ με τον Ρομό, με τον Μακεδονικό να απαντά στο 33' με δοκάρι του Χάσεκ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δέχτηκαν και δεύτερο γκολ στο 44' με πλασέ του Τσάπρα. Προηγουμένως ο Μακεδονικός διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε ανατροπή του Ραμίρεζ από τον Πίρινεν.

Παρά τις διαμαρτυρίες η γηπεδούχος κατάφερε να μειώσει στο 45'. Από σέντρα του Ζαφειράκη ο Πίρινεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο Μακεδονικός μπήκε ξανά στο ματς. Το 2-2 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Σιμόνι στο 63', με τον Λεβαδειακό να μην καταφέρνει να βγάλει αντίδραση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-2
Σκόρερ: 45' αυτ. Πίρινεν, 63' κεφ. Σιμόνι - 26' κεφ. Ρομό, 44' σουτ Τσάπρας
Δοκάρι: 33' Χάσεκ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (77' Λεωνιδόπουλος), Ραμίρεζ (87' Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης (58' Μπιανκόνι), Σιμόνι (77' Λυμπεράκης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ (82' Νικολιάς), Τσάπρας, Ρομό (60' Συμελίδης), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (82' Τσιριγώτης), Λιάγκας, Κουάδρα (60' Πολέτο), Τσελεπίδης (77' Μπελμόντ).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 15 Νοέμβριος 2023 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep